vineri, octombrie 31, 2014

casa popoului

nu sunt arhitect, d'aia zic ... casa popoului ma uit la iea si parca ie facuta de mine
cre ca daca ii dai unui sugar neshte cuburi si il pui sa faca ceva cu iele sigur iese cva mai estetic decat casa popoului
citeam deunazi dupe cum urmeazah
"Primaria sectorului 3 este obligata de instanta sa demoleze un bloc de zece etaje ridicat ilegal pe Calea Dudesti nr. 94 din Capitala, potrivit unei hotarari pronuntata luni de Judecatoria sector 3. Blocul se afla intr-o zona de cladiri cu patru etaje, iar vecinii sunt nemultumiti ca blocul de 10 etaje a fost construit la cativa metri de ferestrele lor si le-a luat lumina. Procesul a fost intentat de unul dintre vecinii afectati, Maria Dinescu, aceasta fiind sustinuta si de Asociatia Salvati Bucurestiul, iar decizia judecatoriei poate fi atacata cu recurs. In Capitala, instanta a decis demolarea a inca doua cladiri ridicate ilegal - turnul de langa biserica Sfantul Iosif si un bloc de pe str. Aurel Vlaicu 120-122 - insa pana in prezent nu s-a demolat nimic deoarece aceasta sarcina revenea administratiei locale, iar aceasta nu a actionat. In cazul blocului de pe Dudesti premiera este ca imobilul poate fi demolat atat de Primaria sector 3 cat si de vecinii afectati."
pe cale de consecintah, intreb si io ashea, cumva retoric are casa popoului autorizatie de constructie? are certificat de urbanism?
vreau si io sa le vaz

Niciun comentariu: